Plagë e kafshime, fakte për dhunimin e 12-vjeçarit autik në Qendrën e Rehabilitimit në Berat

“Fiks Fare” solli mbrëmjen e së hënës fakte të reja për dhunën që ushtrohet ndaj fëmijëve në Qendrën “Unë jam si ju”, në Berat.Babai i një djali 12-vjeçar, Aleksandrit, denoncon në “Fiks Fare” Qendrën “Unë jam si ju” në Berat, duke treguar shenjat e dhunës së të birit, ndërkohë që gjatë bisedës me punonjësen, ajo pranon se fëmija kishte të paktën 24 orë pa ngrënë.

“Fiks Fare” sjell disa dëshmi nga kjo qendër, ku punonjës dhe praktikantë pranojnë dhunën që ushtrohet ndaj fëmijëve. Babai denoncues deklaron se, këtë çështje do ta dërgojë edhe në gjykatë.

Baby Boo