Plaçkitet fëmija në Shkup, i vidhet celulari dhe portofoli

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar për një vj*edhje që ka ndodhur në ora 18:07 në Aerodrom të Shkupit.
Një fëmijë, duke u kërc*ënuar nga A.H.(25) dhe një fëmijë tjetër, është plaçkitur duke ia marrë celularin dhe portofolin.

Baby Boo