Plaçkitet banesa e 47 vjeçares në qendër të Tetovës

Një banore 47-vjeçare e Tetovës, mbrëmë rreth orës 21:30 ka denoncuar në polici, se disa persona të ar*matosur kishin kryer su*lm dhe vjed*hje në shtëpinë e saj.

“Në SPB Tetovë është denoncuar se disa persona të panjohur me su lm fizik ndaj gruas 47-vjeçare nga Tetova dhe me kërc*nim me ar*më kanë hyrë në shtëpinë e saj në rr. “Marshall Tito”, ku ishte me të bijën. Ata morën para, një telefon dhe stoli ari.

Po merren masa dhe aktivitete për zbardhjen e plotë dhe dokumentimin e rastit”, kumtoi SPB Tetovë. Pas konsultimit me Prokurorin publik, një ekip nga SPB Tetovë ka kryer ekspertizë në banesë.

Baby Boo