Pishina e frikshme ku askush nuk guxon të lahet

Me 44 metra gjatësi dhe në 27 metra lartësi, në Spanjë ndodhet pishina që mund ta shijojnë vetëm të guximshmit.

Baby Boo

Bëhet fjalë për pishinën e një hoteli modern në Murcia të Spanjës, që ka pamje spektakolare, por jo të përshtatshme për personat me zemër të dobët.

Lartësia dhe pozita ku është ndërtuar, e bën notin në të spektakolar e të frikshëm.