Piloti rus kthehet i gjallë në shtëpi, befason të gjithë


Piloti rus, i cili ishte rrëzuar gjatë luftës së epokës sovjetike në Afganistan dhe i cili mendohej se kishte vdekur deri më tani, është gjallë.

Koloneli Valery Woosterroit, një hero patriotik i ish-Bashkimit Sovjetik, për agjencinë e lajmeve RIA Novosti ka thënë: “Lajmi i mbijetesës së këtij piloti në Afganistan pas tre dekadash ka bërë një surprizë”.

Duke shprehur nevojën për të mbështetur diplomacinë ruse dhe financimin e organizatave popullore për këtë pilot rus, ai tha se emri i pilotit nuk u publikua për shkak të konfidencialitetit të informacionit. Raporti nuk përmend më shumë hollësi për fatin e pilotit dhe mënyrën sesi ka shpëtuar ai.

Baby Boo