Piloti i zemëruar me gruan e godet shtëpinë e tij me aeroplan

Një pilot i zemëruar me gruan, me siguri me qëllim e ka goditur shtëpinë e tij me aeroplan, disa orë më parë ishte arrestuar dhe pastaj ishte liruar.

Baby Shop Charli

Piloti i një aeroplani të vogël ka pësuar pasi me fluturake, të cilën e drejtonte e ka goditur shtëpinë e vet në afërsi të hyrjes në Kanionin Payson në Utah.

Incidenti i pazakonshëm ndodhi natën e kaluar rreth orës 2:30 sipas kohës lokale, dhe mediet lokale transmetojnë se dy anëtarë të familjes, bashkëshortja dhe fëmija, të cilët në atë moment ishin në shtëpi kanë shpëtuar pa lëndime, transmeton AP.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors