PETROVSKI: MICKOSKI LËSHOJE KUVENDIN, LE TË BËJË ZAEV ÇFARË TË DOJË

 

Filip Petrovski nga VMRO-DPMNE, dje në rrjetin social Facebook e ka porositur kryetarin e VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski që të iki nga Kuvendi, ndërsa pastaj ata do ta vendosim atë të udhëheq.

“Micko, lëshoje Kuvendin. Le të bëjë Zaev çfarë të dojë. Gjithçka do t’ia prishim. Nga rrënjët. Do të mbledhim 200.000 jashtë dhe do të ketë Kuvend Popullor. Pastaj qeverisë ti. Ndihmoje që ta shpëtojmë Maqedoninë dhe të premtoj se nuk do të pengoj. T’i je Maqedonia, luftë deri në fund” ka shkruar Petrovski

Baby Boo