Petrovska: “Një helikopter do të dërgohet në Greqi për ndihmë me zjarret”


Jemi solidarë me fqinjin dhe aleatin tonë, Greqinë në lu*ftën me stuhinë e zjarrit. Një helikopter i Armatës së Republikës së Maqedonisë së Veriut do të dërgohet për të ndihmuar në lu*ftimin e zjarreve, ndërsa 30 pjesëtarë të ushtrisë janë të gatshëm të ndihmojnë nëse paraqitet nevoja, njoftoi Ministrja e Mbrojtjes Sllavjanka Petrovska në profilin e saj ne Facebook. Së bashku jemi më të fortë, së bashku mund të dalim fitimtarë në luftën kundër këtyre fatkeqësive natyrore! Ka shkruar Petrovska./KlanMacedonia/

Baby Boo