Petre Shilegov argëtohej në telefon gjatë debatit për ndotjen e ajrit (Video)

Kryetari i Bashkisë së Shkupit Petre Shilegov, në debatin e sotëm për ndotjen e ajrit në Kuvend është vërejtur duke u argëtuar në celularin e tij, gjegjësisht duke luajtur lojëra.

Shilegov është kapur nga kamerat duke luajtur në celularin e tij, përderisa në foltore mbante fjalim deputeti i OBRM-PDUKM-së Vllatko Gjorçe.

Baby Boo

Qyteti i Shkupit dhe qytetet tjera në Maqedoni viteve të fundit, sidomos gjatë sezonit të dimrit kanë pasur probleme me ndotjen e ajrit, ndërsa kryetari i Bashkisë së Shkupit Petre Shilegov, vazhdimisht ka deklaruar se problemi me ndotjen e ajrit është prioritet për të dhe qeverinë e LSDM-së.

Debati publik i cili u mbajt sot për ndotjen e ajrit, është propozuar nga grupi i deputetëve të partisë opozitare maqedonase OBRM-PDUKM njofton Telegrafi Maqedoni.