Pëson aks*ident kënduesi i ilahive Deniz Allajbeg, ndodhet në gjendje të rëndë!


Hoxha Adem Ramadani ka njoftuar se kënduesi i ilahive Deniz Allajbeg ka pësuar ak*sident!
Ramadani shkruan: “ Vëllezër e motra të nderuara, kënduesi i ilahive, vëllau ynë Deniz Allajbeg ka pësuar një aks*ident trafiku me ç’rast është lën*duar dhe është në gjendje të rëndë shëndetsore. Nga familja njoftuan se me veturë të ndihmës së shpejtë është dërguar në Shkup në spitalin “SISTINA”
O Allah shëroje me shërim të shpejtë dhe të plotë 🤲🏼- AMIN”