Personi me flamurin e Rusisë në protestë në Shkup është lider partie. Ja kush është

Policia arriti të shpërndajë protestuesit e dhunshëm maqedonas që sonte u mblodhën para Parlamentit të Republikës së Maqedonisë për të protestuar ndaj marrëveshjes në Prespë.

Para Parlamentit kishte rreth 2.000 protestues mes tyre kishte edhe persona me maska.

Baby Boo

Ajo që u vu re nga protestuesit e dhunshëm ishte se ato janë pro Rusisë dhe kundër BE e kundër NATO-së, dhe këtë e dëshmon pamjet nga protesta para Kuvendit.

Lideri i “Maqedonisë së vetme”, Jançe Vançev me flamurin e Rusisë ka hipur mbi automjetin e policisë dhe ka valëvitur flamurin rus. Emri i partisë dhe simbolet ngjasojnë me partinë “Rusia e Vetme” e Vlladimir Putin. Baçev po ashtu në disa raste ka apeluar për Aleancë me Rusinë dhe se kjo është edhe platforma e tij politike.