Personazhi në foto, sot aktori më i përfolur, dhe kritikuesi më i madh i politikanëve


Çun Lajçi është aktori i shumë roleve të njohura në teatër e film, i cili pothuajse tërë jetën ia dedikoi skenës.
Nuk do të harrohen asnjëherë performancat mbreslënëse të Çun Lajçit që gjithmonë kanë emocionuar publikun.

Aktori nga Rugova e Pejës, vitet e fundit është marrë edhe me shkrim dhe ka botuar disa libra, që i ka shitur edhe vetë nga një vend në tjetrin
Më poshtë kujtojmë se si dukej Çun Lajçi në rininë e tij, aktori i cili nuk ka kursyer dhe nuk po kursen të kritikojë politikën dhe rrethanat politike në vend.