Personat në izolim do të ndiqen nëpërmjet aplikacionit mobil

BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 12: A visitor uses a mobile phone in front of the Facebook logo at the #CDUdigital conference on September 12, 2015 in Berlin, Germany. The world's largest social media network was launched by Mark Zuckerberg and his Harvard College roommates in 2004, and had its initial public offering in February 2012. (Photo by Adam Berry/Getty Images)

Personat që janë në izolim për shkak të KOVID-19, do të ndiqen nëpërmjet aplikacionit mobil, njoftoi ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe.

Baby Boo

Aplikacionit, siç njoftoi ai është në punim e sipër, sipas modelit të shteteve evropiane.

“Personat në izolim do të ndiqen në mënyrë elektronike, ajo është diçka që e punojmë bashkë me Ministrinë për Shoqëri Informatike dhe Administratë. Tashmë është përgatitur një aplikacion, sipas modelit të shteteve evropiane”, tha Filipçe.