‘Përputhen’ drejt fundit? Ja çfarë do ndodh me programin

Që nga muaji shtator i vitit të kaluar personazhet e “Përputhen” i janë bërë shumicës së shqiptarëve sikur njerëz të shtëpisë.
Pesë e me rastë gjashtë herë në javë, programi ka prodhuar shumë dr*ama e zhvillime.
Si çdo gjëje tjetër, edhe këtij sezoni po i vjen fundi.
Duke u ndjerë konsumimi i ngjarjeve dhe personazheve, “Përputhen” rinore nuk do të presë fundin e qershorit apo korrikut për të pasur epilog.

Baby Boo

Përmes rrjeteve sociale, autorja e programit, Olsa Muhameti ka bërë të ditur se javën që vjen do të ‘konkludohen’ situatat e personazheve.
Në fakt, mësohet se “Përputhen” rinore do të zëvendësohet nga “Përputhen +40” e cila do të jetë më shpesh se një herë në javë tani e tutje deri në fund të qershorit.

Idea është që në fund të majit të ketë edhe një ribashkim të personazheve për të vënë në pah prapaskenat e të pathënat e një maratone mbi tetë mujore në transmetim përpara miliona syve të shqiptarëve.

Restorant Lumare