Përplasje “titanësh”, Ibra dhe Luaku përleshen gjatë derbit

Minutat e fundit të pjesës së parë të derbit në mes të Milanit dhe Interit kanë qenë të tensionuar.
Një përp*lasje mes su*lmueseve të të dy skuadrave erdhi derisa po ekzekutohej një gjuajtje e lirë.
Ibrahimovic dhe Lukaku u përp*lasen në zonën e Milanit derisa kjo vazhdoi edhe pas përfundimit të pjesës së parë.

Baby Boo
Pekon Bakery

Restorant Lumare