Përplasje Gjorçev – Zekiri: A jetojnë më mirë qytetarët sot


Funksioneri i lartë i VMRO-së Vladimir Gjorçev dhe nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri janë përplasur sonte në një debat televiziv në TV24, shkruan Fakte. Akuza dhe kundërakuza nëse qytetarët jetojnë më mirë sot.

Derisa Gjorçev ka akuzuar LSDM-në se nuk ka bërë asgjë që qytetarët të jetojnë më mirë, nuk janë rritur pagat ndërsa problemet janë rritur në të gjitha sferat, Zekiri ka thënë se kanë arritur të çlirojnë vendin i cili ka qenë i robëruar dhe për këtë është lavdëruar nga bashkësia ndërkombëtare.

Baby Boo