Përplasen Hekuran Duka nga BDI-ja dhe Bekim Pocesta nga ASH-AAA (VIDEO)


Në debate zgjedhore në TV21, sonte debatohet për Komunën e Dibrës.
Hekuran Duka nga radhët e BDI-së, tha se të gjitha projektet që Pocesta i ka në platformë janë të realizuara.

E me këtë nuk u pajtua kundërkandidati Bekim Pocesta nga ASH-AAA. Thotë se pasi shkatërruan gjithçka që ishte e gjelbër tani kanë agjendën e blertë.
Video:
https://fb.watch/8kDPobEVPd/