Përleshje para Kuvendit të Kosovës në mes të Policisë dhe protestuesve


Numri i qytetarëve të mbledhur para kuvendit të Kosovës, për të kundërshtuar votimin e qeverisë Hoti, sa vjen e shtohet.

Të gjithë një zëri “Rroftë qeveria Kurti”, po vazhdojnë protestën teksa kanë provuar të thyejnë kordonin e Policisë për të hyrë brenda Kuvendit.

Forcat e Policisë së Kosovës janë duke u përballur me disa qytetarë para ndërtesës së Kuvendit të cilët janë duke tentuar që të futen brenda oborrit të Kuvendit të Kosovës.

Baby Boo