Përleshje me ar*më zj*arri në Saraj të Shkupit

Mbrëmjen e sotme në Saraj të Shkupit ka pasur përleshje me ar*më zj*arri. Jozyrtarisht, raportohet për një vik*timë dhe një të pla*gosur. Inc*identi ka ndodhur rreth orës 22:10.

Baby Boo