Përleshja në Kumanovë,paraburgim për dy persona


Prokuroria Publike ka caktuar masën e paraburgimit 30-ditor për Femi Latifin dhe Vebi Latifin që të dy nga Kumanova si të dyshuar për vrasjen e Vebi Maksutit një natë më parë në Kumanovë. Që të dy dyshohen për veprën vrasje. Personat e tjerë të përfshirë në këtë incident janë liruar. Mësohet se përleshje fizike mes grupeve ka pasur edhe në stacionin policor.

 

Baby Boo