Përleshen kunatat në Gradec të Gostivarit


Dje në orën 14:20 L.I. (42) nga Gradeci i Gostivarit në SPB Tetovë ka raportuar se në oborrin e tyre të përbashkët të shtëpive, ka qenë e s ulmuar fizikisht kunata e saj L.A. (31).

Sipas raportit, L.A. gjithashtu kishte përdorur një mjet prej druri gjatë s ulmit, i cili më vonë isht gjetur në vendin e ngjrjes dhe është konfiskuar për ekspertizë.