Përkrahje për Arkin Jahijun: Fatmir Besimi bashkë me Naser Nuredinin dhe Ejup Rustemin, vizitojnë Shtabin Komunal të BDI-së në Çellopek


Shefi i Shtabit të përgjithshëm Fatmir Besimi bashkë me Naser Nuredinin dhe Ejup Rustemin, viztuan sonte Shtabin Komunal të BDI-së në Çellopek.

“Sonte në Shtabin Komunal në Çellopek na vizitoi Shefi i Shtabit të përgjithëm z. Fatmir Besimi bashkë me z.Naser Nuredini dhe z.Ejup Rustemi”, shkruan Arkin Jahiji, kandidati për Kryetar të Komunës së Bërvenicës.