Performanca e Elenit ishte false’, “pula” sulmon këngëtaren shqiptare


Fituesja e Eurovizionit, këngëtarja e Izraelit Netta, në një konferencë ka folur për këngëtaren shqiptare Eleini Foureirën, e cila doli në vend të dytë në këtë festival.

Sipas saj performance e Elenit ishte fallco.

Veç kësaj këngëtarja është shprehur se përfaqësuesja e Qipros ishte vetëm për të kënaqur sytë dhe jo veshët.

“Unë dhe Eleni ishim favorite për ta fituar. Mendoj se fitoi autenticeti.

Unë isha në garë vetëm me veten time. Isha gati që Eleni të fitonte, s’do më dëmtonte, sepse e gjithë jeta ime ka qenë kështu…

Nuk kam ditur kurrë diçka tjetër…Gjithë jetën time jam mundur nga gjërat standarte. Kur vjen koha për përzgjedhje ata zgjedhin ato që i kënaqin sytë”, është shprehur Netta.

Baby Boo