Përfaqësuesja e Lartë e BE-së, Mogerini sot nga Çarshia e Shkupit do të jep mesazhin e saj për Maqedoninë

Përfaqësuesja e lartë e BE-së, Federica Mogherini sot do të vizitojë Maqedoninë, Mogerini pritet të takohet me zyrtarë të lartë të shtetit dhe liderin e opozitës maqedonase, Hristijan Mickoski.

Baby Boo

Pas takimit me kryeministrin Zoran Zaev, Mogerini pritet të jap deklarat të shkurtër për shtyp në Çarshinë e Shkupit.

Përfaqësuesja e Lartë e BE-së gjitashtu do të takohet me presidentin e shtetit Gjorge Ivanov si dhe me liderin e VMRO-DPMNE-së Mickoski.