Përfaqësuesi i Trampit viziton Beogradin, bisedohet për korrigjimin e kufijve

Senatori amerikan Ron Johnson do ta vizitojë Beogradin më 10 shtator, ku ambasada amerikane ka konfirmuar vizitën, ani pse arsyeja e kësaj vizite ka mbetur sekret nga ambasada. Megjithatë mediat në Serbi shkruajnë se kjo vizitë lidhet me fazën finale të dialogut me Kosovën.

Baby Boo

Xhonson, një republikan dhe biznesmen, është anëtar i Komitetit të Senatit të SHBA për Marrëdhëniet me Jashtë dhe kryeson Nënkomitetin për Evropën dhe Bashkëpunimin Rajonal të Sigurisë, si dhe Komitetin për Sigurinë e Atdheut dhe Çështjet Qeveritare, njofton Insajderi.

Serbia shpresojnë të marr ndihmë nga zyrtari amerikan në fazën përfundimtare të dialogut të Kosovës.

Johnson konsiderohet si një nga më të besuarit e Trump-it për misione të veçanta, prandaj shkuarja e tij në Beograd pritet në mesin e spekulimeve të mediave se ai do të sjellë një mesazh të mbështetjes së presidentit të SHBA për Serbinë dhe ndoshta udhëtimi i tij ka të bëjë finalizimin e marrëveshje së mundshme midis serbëve dhe shqiptarëve./Pacensure