PËRDHUNOHET NGA VËLLAI, ARRESTOHET 15-VJEÇARJA PASI ABORTOI FËMIJËN

Një ngjarje tronditëse ka përjetuar një 15-vjeçare në Indonezi.

Baby Boo

15-vjeçarja identiteti i së cilës ende nuk bëhet i ditur është përdhunuar nga vëllai i saj dhe ka mbetur shtatzënë.

Mediat e huaja raportojnë se e reja ka vendosur të abrotojë, por për këtë vendim është dënuar rëndë.

Autoritetet indoneziane i kane vene prangat se bashku me vellain e saj, pasi ligji kunder abordit në këtë shtet eshte i rëndësishëm.

Aborti është i ndaluar, përveç rasteve kur  jeta e një gruaje është në rrezik apo në rrethana të caktuara nëse ajo dhunohet, sipas ligjit indonezian.

Vëllai i saj u burgos për dy vjet për sulme seksuale me një të mitur.


Restorant Lumare