Përballë pompës së benzinës ‘7 vëllezërit’ vetura shtyp një kafshë (VIDEO)


Sapo ka ndodhur një aksident në autostradën Tetovë-Shkup, në afërsi të pompës së benzinës ‘7 Vëllezërit’. Shkak për këtë aksident ka ardhur si pasojë se në autostradë, vetura ka përplasur një kafshë.

Aktualisht në terren kanë mbrritur policia dhe po kërkojnë kafshën, e cila ka shkaktuar këtë aksident!

Edhe njëherë konfirmohet se autostradat në Maqedoni, nuk i plotësojnë standartet dhe të njëjtat janë rrezik potencial për vozitësit!