Për t’i marrë shembull – Ballistët në bashkëpunim me KV Shkëndija Tetovë kanë shpërndarë ujë për ata që prisnin për tu vaksinuar dhe stafin mjekësor (FOTO)


Sot shoqata e tifozëve ”Ballistët’ në bashkëpunim me KV Shkëndija Tetovë kanë shpërndarë ujë për njerëzit që ishin në pritje për tu vaksinuar dhe stafin mjekësor, në punktet e qendrave te vaksinimit të cilat gjenden tek Pallati i Kulturës dhe Muzeu i Qytetit.