Për shkak të mbulesës dëbohet nga shtëpia, sot e vetme me foshnjën në krah kërkon ndihmë! (VIDEO)

Në një video të shpërndarë në facebook, tregohet rrëfimi i një nëne që është braktisur bashkë me foshnjen e saj. Sermijetja nga Shkupi ka qenë e martuar në Dibër, por pas mosmarrëveshjeve të vazhdueshme më familjen e bashkëshoritit ajo ka ngelur krejtësisht e vetme.

Motivi kryesorë i konfliktit me familjen e bashkëshortit ka qënë mbulesa e Sermedijes, andaj ajo bashkë me ish burrin e saj, ka vendosur të largohen ajo shtëpia e prindërve dhe të jetojë në një banesë të huazuar. Por gjërat nuk kanë shkuar siç duhet. Sermedija ka ngelur e vetme në rrugë, bashkëshorti i saj doli një ditë nga shtëpia për të kërkuar punë dhe që atë ditë nuk është kthyer tek ajo.

Baby Boo

Sot kjo nënë kujdeset e vetme, për vajzën e saj të vogël. Ajo kërkon ndihmën tuaj, shikojeni në video rrëfimin e plotë të Sermijetes.

Numri i telefonit për të ofruar ndihmën tuaj: 071789775