Për pak sekonda, nga tullac me flokë të përhershme (VIDEO)


Në qoftë se keni kompleks që jeni tullac, sot ka nj mundësi të mirë për ju.

Harroni mjelljen e flokëve që është një procedurë e kushtueshme dhe merr kohë, kjo video që do të shihni, elaboron se si në kohë të shkurtër për vetëm disa minuta ju mund të keni flokë natyrale dhe me procedurë të thjeshtë.

Në këtë link mund ta shikoni videon

https://www.facebook.com/LifeAndArtCollections/videos/1677469452360933/UzpfSTE3OTQxNzY0MjEwMDM1NDoyOTA2ODc4ODQ2MDIwODcz/