Për Mickovskin dëgjimi i “bombave” në sallën e gjyqit, ështe skandal

Sot në televizionin Alfa ka qenë i ftuat kryetari i opozitës Hristijan Mickovski. Ai mes tjerash ka thëne se degjimi i “bombave” në sallën e gjyqit për keqpërdorimet që janë bërë nga funskionerë të ndryshim, dhe leximi i stenogramsve janë skandal dhe duhet të ndërpriten sa më parë.