Për më shumë se dy orë arkivoli qëndroi mbi dhe: Familja Guta ankohet për trajtimin e kufomës së nënës


Telashe me institucionet pati sot edhe familja Guta nga Nerodimja e Ferizajt.
Atyre u vdi*q nëna, e cila më pas u diagnostifikua me COVID – 19.
Nga spitali u thanë që duhet vetëm ta hapin varrin, se varrin e bëjnë ata. Në kohën e caktuar, atyre vetëm një vozitës ua sjelli kufomën në fshat dhe u desh ta va*rrosin vet.

Baby Boo