Për hir të Instagramit kam bërë…

Baby Boo

Tema: E kanë bërë ose jo, Eraldo, Elona, Marcela dhe Arvini na zbulojnë se çfarë i është dashur të bëjnë për hir të ‘Instagram-it’…
Te ftuar: Eraldo Rexho, Elona Duro, Arvin Kita, Marcela Lati