Për çfarë duhet të turpërohen politikanët karshi Halil Kastratit!


Hoxha Halil Kastrati gjate muajt te Ramazanit ka dhuruar 4 mije pako ushqimore me vlere 55€, në total 220 mije euro.

46 banesa dhe shtepi ne vlere 30 mije euro, në total 1 milion e 380 mije euro.

Fale Halil Kastratit dhe donatoreve vetem ne muajn e Ramazanit, jane dhuru 1.5 milion euro.

Nese vazhdon me kete ritem, do të thotë qe mbrenda viti te jepen donacion 18 milion euro. Kjo e poshtëron çdo politikan, qe thote “i’a dua te miren Kosoves”

Kjo eshte dicka madheshtore
popull human, bravo. ???