Për 24 orë ja sa persona të rinjë në territorin e vendit tonë janë në izolim dhe vetëizolim

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e vendit tonë 101 personave u është dhënë vendimi për izolim, ndërsa 217 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetëizolim.

Baby Boo
Pekon Bakery

Siç kumtoi MPB, policët gjatë kryerjes së kontrollit ndaj personave në izolim dhe vetëizolim, kanë konstatuar se në dy raste të ndryshme, dy persona që kanë qenë në vetëizolim nuk kanë qenë në shtëpi.

Lidhur me ndalesën e lëvizjes gjatë 24 orëve të fundit është evidentuar se në nivel të shtetit 46 persona nuk e kanë respektuar ndalesën e lëvizjes, janë arrestuar 17 persona, ndërsa për personat tjerë janë përgatitur procesverbale

Restorant Lumare