Pengmarje në bankën e falimentuar Eurostandard, klineti kërkon paratë e tij

Sot ka ndodhur një dramë e vërtetë e pengmarrjes në një filialë të bankës së falimentuar Eurostandard, të biznesmenit Trifun Kostovski.

Baby Boo

Siç informoi Ekonomski Lider, një qytetar në Kavadar është future në bankë dhe ka kërkuar 500 mijë denarët (rreth 8 mijë euro).

Pasi nuk ka arritur t’i marë paratë, ai ka marë pengje por nuk dihet sa persona. Në fotografi të siguruar nga EL, vërehet edhe intervenimi i policisë./INA