Pendarovski: Çdo 26 korrik kujtojmë tërmetin që mori mbi 1000 jetë!

Ne kemi nevojë për solidaritet dhe unitet për të kaluar çdo vështirësi me të cilën ne si shoqëri do të ndeshemi shkroi presidenti i vendit Stevo Pendarovski duke kujtuar 26 korrikun e vitit 1963 ku Shkupi u go*dit nga një tërmet katastrofik.

Baby Boo

“Çdo 26 korrik kujtojmë tërmetin e fortë të viti 1963 ku mori jetën e mbi 1000 bashkëqytetarëve tanë mijëra u pla*gosën dhe shumë të tjerë humbën shtëpitë e tyre” shkruan në llogarinë e tij në Facebook Presidenti Stevo Pendarovski.

Ne kujtojmë solidaritetin dhe ndihmën që vinte nga e gjithë bota shkruan më tej Pendarovski.