PDSh me 13 kandidatë për kryetarë komunash, 16 lista këshilltarësh


Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit Partia Demokratike Shqiptare do të kandidojë me 13 kandidatë për kryetar komune dhe 16 lista për këshilltarë komunal.

Siç njoftojnë nga PDSh, në Tetovë garës për kryetar komune do t’i paraprijë Sadi Bexheti, ndërsa në komunat tjera si vijon:
Gostivar, Renata Elezi; Tearcë, Daut Emini; Bogovinë, Dashmir Arifi; Bërvenicë, Miqail Rasimi; Zhelinë, Medin Nazifi; Saraj, Ilir Krosi; Çair, Misin Gradinaj; Studeniçan, Azem Sadiki; Likovë, Hevzi Jashari; Dibër, Petrit Klenja; Strugë, Samir Murtezoski; Vrapçisht, Irfan Lushi.

Ndërkaq, me lista për këshilltar komunal PDSH kandidon në komunat në vijim: Kumanovë, Likovë, Qyteti Shkupit, Çair, Studeniçan, Shuto Orizarë, Saraj, Zhelinë, Jegunovcë, Tearcë, Tetovë, Bogovinjë, Brvenicë, Vrapçisht, Gostivar dhe Strugë, transmeton TV21.