PDSH do të udhëheq me postën e Maqedonisë së Veriut në Ohër

Zija Jonuzi, kuadër i Partisë Demokratike Shqiptare emërohet drejtor i postës në qytetin e Ohrit.

Baby Boo

Në bazë të marrëveshjes për koalicionim, ditëve në vijim pritet që të bëhen edhe disa emërime tjera të kuadrove të PDSH-së nëpër drejtori dhe institucione shtetërore, thuhet në njoftimin e Partisë Demokratike Shqiptare.