PDSH do të bëhet pjesë e qeverisë!


Sipas informacioneve të fundit, PDSH-ja bashkë me “Dy Besat” do të jenë pjesë e zgjerimit të kabinetit të ri qeveritar, të cilin e paralajmëroj kryeministri Zoran Zaev.

Deri në dhjetë ditët e ardhshme pritet që të finalizohet i gjithë rikonstruimi dhe zgjerimi i kabinetit qeveritar, ku Pa Censurë mëson se pjesë e këtij zgjerimi do te jete edhe Partia Demokratike Shqiptare.

Partia Demokratike Shqiptare në zgjedhjet e fundit parlamentare fitoi vetëm dy deputet.

Baby Boo