PDSH: Bardhyl Dauti ministër pa resor, Mitasin Beqiri zv. ministër për transport dhe lidhje


Bardhyl Dauti, si ministër pa resor për çështje ekonomike dhe investime të huaja dhe Mitasin Beqiri si zv ministër për transport dhe lidhje, janë propozimet çka u dhanë sot nga Kuvendi Qendror i PDSH-së në Tetovë, informon pas mbarimit të mbledhjes sekretari i partisë, Luan Tresi.

Ai theksoi se anëtarët e Komitetit Qendror pas diskutimeve ka vendosur të pranojë ofertën e kryeministrit Zoran Zaev dhe PDSH të bëhet pjesë e koalicionit. /Telegrafi