Pauzohet gjykimi për Selën, i bie të fikët të akuzuarit


Nikolla Vojminovskit, të akuzuarit për tentim-vrasjen e Zijadin Selës i ra të fikët në sallën e gjykatës, raporton TV SHENJA.

Të akuzuarit e tjerë vrapuan për ta kapur pasi po binte në tokë, ndërsa pas tij reaguan edhe policët dhe avokatët. Vojminovski nga seancat e kaluara e njoftoi gjykatën se merr insulinë shkaku i sëmundjes së diabetit.

Shkaku i gjykimit që po zgjat nga ora 10 e mëngjesit dhe shkaku i ajrit të rënduar në sallën e gjykimit e cila është përplot, Vojminovski u përkeqësua. Menjëherë erdhën ekipe të ndohmës së shpejtë.

Baby Boo