Pasurohet bashkëpunimi ekonomik Kosovë-Maqedoni

Rukiqi: Politika nuk duhet ta pengojë zhvillimin ekonomik.-Azesti: Do të avokoj në qeveri për autostradën Shkup-Prishtinë Oda Ekonomike e Kosovës dhe ajo e Maqedonisë u dakorduan për thellimin e bashkëpunimit ekonomik ndërmjet dy vendeve, ndërsa u kërkuan që të bëhet më tepër në rregullimin e infrastrukturës për lehtësimin e të bërit biznes.

Baby Boo