Pasi Megan u bë nuse asaj nuk i lejohet…


Pasi Megan u bë një nuse mbretërore, ajo duhet të paguajë një çmim për të, dhe tani shumë gjëra janë të ndaluara.

Në të vërtetë, për të tashmë është e ndaluar të bëj selfie dhe megjithëse ka qenë një adhuruese e madhe e rrjeteve sociale deri më tani, ajo pas martesës nuk duhet të vendosë fotografi të saja dhe të familjes më rrjete sociale.

Ajo nuk duhet të dalë vetëm në publik, pa një të afërm, mik apo roje, gjithashtu nuk duhet të jep as autografe.
Nuk duhet të ketë një Instagram, Facebook ose Twitter. Nusja e re e mbretërisë nuk mund të votojë, as të mbajë rroba provokative. Nuk duhet ti lyej thonjtë e shumë gjëra tjera.

Gjithashtu nuk duhet të mbajë taka të larta pasi nuk janë të dëshirueshme, nuk duhet të mbajnë një çantë të madhe, të shkojë në sfilata të modës, e as të kryqëzo këmbët e saja.

Baby Boo