Pas “s’ka virus”, Labi thërret tjetër protestë: Ka një kërkesë që lidhet me para

Këngëtari dëshiron kompensim nga Qeveria për humbjet gjatë këtyre muajve. Labinot Tahiri pas protestës së mbajtur javë më parë për lejimin e mbajtjes së dasmave dhe ahengjeve familjare ka bërë një tjetër thirrje. Këngëtari thotë se Qeveria duhet t’i kompensoj të gjitha dëmet financiare që kanë ndodhur gjatë kësaj periudhe ku mijëra qytetarë kanë mbetur pa punë. “Qeveritë e kanë mundësinë të ndajnë miliona para për zgjedhje duhet te ndajnë edhe për ju” ka thënë ai ndër tjerash.

Baby Boo

Postimi i plotë:
Tungjatjeta jem shqiptarë!
Pêr ju qytetarë.
Të gjitha bizneseve dhe familjeve që ua ka shkaktuar Qeveria damet marramendese për këtë periudhë e ka përgjegjesinë me të madhe ndaj jush.

Tatimet duhet të fshihen kreditë për këto ratat kush do që keni duhet tua kompenzojë dhe duhet të ju ndihmojë ne nr e ri të puntorëve duke ua paguar gjysem rroge për nje vit të ardhshēm sepse jeni detyryar ti mbyllni bisneset dhe ti largoni nga puna ata mijera puntorë.
Derisa partite dhe Qeveritë e kanë mundesinë të ndajnë miliona para për zgjedhje duhet te ndajnë edhe për ju.

Ndryshe jeni të obliguar moralisht shpirtnisht dhe pa u nenqmuar nga keto masa që të dalim-dilni në protestë të vazhdueshme. Nëse dikujt i pengon ky shkrim e ka për inati që jam në anen e popullit i cili është në meshiren e Zotit. Mos pritni ju me ju ardh dita me ra në depresion ku çdo ditë po shohim raste me vrasje të nivelit të lartë! Unë jam i gatshëm për çdo familje apo qytetarë.

Restorant Lumare