Pas situatës së rën*duar me pa*ndemi, Albin Kurti braktisë Kosovën?

Pavarësisht se Kosova është në një gjendje mjaft të rën*duar me pan*demi, kreu i Vetëvendosjes, Albin Kurti është nisur të shkojë diku.

Baby Boo

Nisja e tij është kapur nga një foto e publikuar nga një qytetarë në rrjetin social Facebook, ku shihet që i pari i VV’së ka mbledhur valixhet dhe ia ka mësyrë aeroportit por që nuk ka pasur ndonjë njoftim nga vet ai se ku po shkon.

Ndërkaq në anën tjetër kujtojmë që situate në Kosovë, është rënduar, ku vetëm një ditë më parë në Kosovë kanë rezultuar pozitivë 205 persona, ndërkaq numri total i rasteve pozitive është 4.512 raste.