Pas refuzimit të ankesave nga KSHZ, partitë do të paraqesin ankesë dhe padi në Gjykatën Kushtetuese


Pasi që Komisioni Shtetëror Zgjedhor i hodhi poshtë të gjitha ankesat e paraqitura nga partitë pas zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, tani ata do të ankohen edhe në Gjykatën Kushtetuese që është shpresa e fundit e tyre.