Pas rastit në Zelandën e Re për dy ditë 350 persona pranuan Islamin!

Ngjarja tragjike e cila ndodhi në dy xhamitë në Zelandën e re ku një 28 vjecar ua mori jetën 50 besimtarëve mysliman tronditi botën.
Por, menjëherë pas këtij rasti famëkeq mediat atje bëjnë të ditur se për vetëm dy dite rreth 350 njerëz kanë pranuar fenë islame, duke u solidarizuar kështu me viktimat dhe duke kuptuar se është fe paqësore dhe e cila të mban larg nga zakonet e këqija që shëmtojnë jetën.
Vlen të përmendet se e njejta histori kishte ndodhur dhe në Amerike me shembjen e kullave binjake ku u akuzuan pikërisht myslimanet si keqbërës, por pas atij rasti një pjesë e madhe e amerikanëve ishin kthyer në fenë islame.

Baby Boo