Pas publikimit të imazheve rrëqethëse nga Bucha, Biden e ripërsërit se Putin është kr*iminel lu*fte: “Ai njeri është brutal”


Gjatë një konference për media, presidenti amerikan Joe Biden është pyetur lidhur me imazhet rrëqethëse nga Bucha në veriperëndim të Kievit, ku janë masakruar civilët nga ushtria ruse.
“Mund t’ju kujtohet që jam kritikuar kur e kam quajtur Putinin kr*iminel lu*fte. Epo, e patë se çfarë ndodhi në Bucha… Ai është kr*iminel lu*fte”, tha Biden

“Duhet të mbledhim informata… duhet të vazhdojmë ta mbështesim Ukrainën me armët që kanë nevojë për të vazhduar lu*ftën, dhe duhet të kryejmë të gjitha punët tjera që të ketë gjykim për kr*ime të lu*ftës. Ky njeri është brutal”, shtoi presidenti amerikan.
Ndërkaq i pyetur se cila do të jetë përgjigja e Shteteve të Bashkuara lidhur me këtë, Biden tha se “presin të vendosin më shumë sanksione kundër Rusisë.

Baby Boo