Pas një sëmundje të rëndë- Vd*es i riu, Lavdim Rrahmani


Ka nd*ërruar jetë i riu nga Mitrovica, Lavdim Rrahmani.
I ndjeri ka kohë që vuante nga një sëmundje e rëndë. Ai ka qenë i martuar dhe kanë 3 fëmijë.
Lajmin për vd*ekjen e tij e kanë dhënë shoqëria e tij përmes një njoftimi në Facebook.